Nieuwe afsluiting op een deel van de Prins Alexanderlaan

28-06-2018 - Pascalle Koster

Nu de wegwerkzaamheden op de rotonde van de prinsenlaan voorbij zijn, begint de gemeente Rotterdam aan de volgende uitdagende klus.

Om alle delen van Prins Alexander op een prettige manier bereikbaar te houden, krijgt de Prins Alexanderlaan nieuw asfalt. De werkzaamheden vinden plaats in 2018, 2019 en 2020.De Prins Alexanderlaan is een belangrijke route voor en door Prins Alexander en het omliggende gebied. De weg bevindt zicht tussen de President Rooseveltweg in Ommoord en de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel.

Van zuid naar noord
Deze zomer starten de werkzaamheden aan de Prins Alexanderlaan. De werkzaamheden worden van zuid naar noord uitgevoerd.Vanaf 2 juli tot en met medio oktober 2018 voert de gemeente de werkzaamheden uit aan het meeste zuidelijke deel van de Prins Alexanderlaan, tussen de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel en de Prinsenlaan. Vervolgens wordt in 2019 het middendeel, tussen de Prinsenlaan en de Hoofdweg, opnieuw geasfalteerd. Als laatste is in 2020 het deel tussen de Hoofdweg en de President Rooseveltweg aan de beurt.

Voor meer informatie kunt u kijken op de onderstaande website:
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/prins-alexanderlaan/