Praktijk Rotterdam

Welkom op de praktijkpagina van de praktijk in Rotterdam. (bramantestraat 32, 3066 BN Rotterdam & Blondeelstraat 15, 3067 VA Rotterdam)

De praktijk in Rotterdam is vier dagen per week geopend.  Beide praktijken bevinden zich van elkaar maximaal 2 minuten met de auto. De praktijken bevinden zich beide in een gezondheidscentrum in het lage land en prinsenland.

De praktijk op de Bramantestraat is nog steeds in constructie. Er wordt niks meer verbouwd, maar we wachten op de begane grond nog op de intrede van een huisarts. Verder zullen vanaf Januari 2019 alle kamers bezet zijn.

De route naar de praktijk (klik op het kaartje voor uw persoonlijke route):

 

 


 De praktijk in Rotterdam heeft de volgende openingstijden:
 Maandag                                           9:00  - 17:00  uur                  (Blondeelstraat 15, 3067 VA)
 Woensdag:                                        8:00 -   20:00 uur                  ( Bramantestraat 32, 3066 BN)
 Donderdag:                                       8:00 – 18:00 uur                   (Bramantestraat 32, 3066 BN )
 Vrijdag                                              8:00   - 18: 00 uur                   Bramantestraat 32, 3066 BN

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk via 06-13614113 of het kan via een email te sturen naar otmkoster@gmail.com

De praktijk biedt:
•    Individuele behandeling op het praktijkadres
•    Individuele behandeling op het adres van de patiënt, dit is alleen mogelijk op indicatie/verzoek van een huisarts of specialist.
•    Oefentherapeutisch onderzoek (op aanvraag van de huisarts of specialist) inclusief advies en rapportage aan de huisarts/specialist.
•    Houdingscheck (zie subkopje)
•    Oefentherapeutische screening bij aanmelding zonder verwijsbrief van de arts of specialist.
•    Groepsles Zwangeren (zwangertotaal: zie subkopje)
•    Behandeling volgens het chronische pijn protocol.
•    Behandeling op een sportvereniging bij een sportgerelateerde hulpvraag.
*   Behandeling van slaapgerelateerde klachten. 

Of de behandeling voor vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking komt, kunt u zien bij het kopje vergoedingen op deze site.

De praktijk op de bramantestraat bevind zich in gezondheidscentrum Prinsenland. O pdit moment zitten hier eveneens een diëtist, Logopedie, aafje thuiszorg, leefstijlcoach , voedingscoach en een tandarts.  In de toekomst zullen hier de Huisarts en Apotheek zich ook vestigen. De behandelkamer bevind zich op de eerste verdieping. 
De prakijk op de blondeelstraat bevind zich in gezondheidscentrum Lage land. Voor de wachtkamer gaat u hier voor de sportzaal naar rechts. In dit gebouw vindt u: Fysioplus, Logopedie, Podotherapie Rotterdam, Heliant gezondheidscentrum, Huisartsen en een oefenzaal.  Voor de route en het adres kunt u kijken onder het kopje contact.

 Maak direct een afspraak (klik hier)