Houdingscheck

Indien u twijfelt over u houding kunt u ook bij de praktijk terecht voor een korte houdingscheck. Zo kunt u in korte tijd te weten komen of u houding inderdaad minder gunstig is en u met oefentherapie aan uw houding kunt werken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan uw kinderen die een wat minder gunstige houding aannemen tijdens laptop werkzaamheden, Ipad, Playstation etc. 

De houdingscheck duurt gemiddeld 15 minuten, waarbij alleen gekeken word naar u statiek in de zittende en staande houding, er is kort mogelijkheid om lichamelijke klachten te bespreken. Maar oefentherapie praktijk P. Koster gebruikt de houdingcheck voor een snelle screening. En raad mensen met klachten aan voor een normale behandeling van 30 minuten te kiezen.

Na aanleiding van de check geeft de oefentherapeut advies over uw houding. Waarna u kunt bepalen een vervolgstap te nemen door onder behandeling te komen.


Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via de email of telefonisch of het aanmeldformulier hier. Vermeld er dan wel bij dat het gaat om de houdingscheck.
 

Kosten:
De houdingscheck word vanuit de aanvullende verzekering vergoed, maar kan ook apart door u betaald worden. De kosten hiervoor zijn € 15,-