Praktijk Capelle a/d IJssel 

Welkom op de praktijkpagina van de praktijk in Capelle a/d IJssel (Hoofdweg 10 E, 2908 LC Capelle a/d IJssel )

De praktijk in Capelle a/d IJssel zal in eerste instantie alleen op de woensdag geopend zijn. De praktijk bevind zich in het centrum Health for Care. Onze college Lonneke Sillekens zal op de woensdagochtend aanwezig zijn, zij is algemeen oefentherapeut en kinderoefentherapeut in opleiding. 


 De praktijk in Capelle a/d IJssel heeft de volgende openingstijden:
  Woensdag:                                        8:00  - 18:00uur                     ( Therapeut: Lonneke)   
 

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk via 06-13614113 of het kan via een email te sturen naar otmkoster@gmail.com

De praktijk biedt:
•    Individuele behandeling op het praktijkadres
•    Individuele behandeling op het adres van de patiënt, dit is alleen mogelijk op indicatie/verzoek van een huisarts of specialist.
•    Oefentherapeutisch onderzoek (op aanvraag van de huisarts of specialist) inclusief advies en rapportage aan de huisarts/specialist.
•    Houdingscheck (zie subkopje)
•    Oefentherapeutische screening bij aanmelding zonder verwijsbrief van de arts of specialist.
*   Behandeling voor kinderen

Of de behandeling voor vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking komt, kunt u zien bij het kopje vergoedingen op deze site.

De prakijk op de Hoofdweg  bevind zich in gezondheidscentrum House for Care. U belt bij het gebouw aan bij Kamer 3.  Voor de deur zijn 3 parkeerplaatsen, als deze bezet zijn graag vooraan op het terrein aan de weg kant parkeren. Gelieve niet voor de andere panden te parkeren, deze plekken zijn van de eigenaren. Bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren afzeggen, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Let op: Onze kamer bevind zich op de eerste verdieping zonder een lift. U kunt dus hier allleen behandeld worden als u goed een trap kunt lopen. 

 Maak direct een afspraak (klik hier)